E-nunti este pentru tine

  • Intrare Cont
  • Recuperare parola

Weddingstart – invitatii de nunta unicat

Descriere

dantela mica.jpg (62 KB)WeddingStart iti prezinta optiuni minunate, ce-ti combina imaginatia intr-o paleta de alegeri ce atinge gustul oricarei miresici, indiferent de preferinte, culori, stil si imaginatie. Noi am ales accesorii ce iti pot satisface asteptarile, indiferent de sezon si care iti plaseaza nunta pe o lista a celor ce ies din monotonie, aducand un plus de noutate si stil, personalizandu-si petrecerea. Noi iti oferim invitatii speciale, pahare pentru nunti, pernute pentru verighete, casute pentru bani, marturii si alte accesorii. Calitatea sentimentelor tale conteaza pentru noi, de accea dorim sa combinam resursele in scopul satisfacerii cerintelor clientilor si sa oferim produse speciale pentru sufletul lor.

In plus, iti oferim articole prin care te informam in legatura cu acest domeniu, pasi si secrete pe care ar trebui sa le stii inainte de nunta, impresii si idei, povesti ale altor miri, stiri si moda in materie de nunti.

Livram produse in toata tara!

Va asteptam pe www.weddingstart.ro
trandafirmic.jpg (55 KB)fundaverdemic.jpg (59 KB)trandafirimici.jpg (50 KB)maro inchis.jpg (130 KB)mire+mireasamic.jpg (49 KB)buchet tablie mic.jpg (44 KB)flori portocalii mic1.jpg (82 KB)

Adresa: Tg-Jiu

Etichete : CocardeInvitatiiInvitatii nuntaMarturiiNuntaPahare Miri

Share on facebook

"Iti multumim pentru aprecierrea acestui articol."

Lasa un comentariu

*

Trimite o cerere catre toti furnizorii