E-nunti este pentru tine

  • Intrare Cont
  • Recuperare parola

Despre foto si video

(67 votes, average: 6.37 out of 10)
1,326 vizite
0 comentarii

Fotografii poate face oricine chiar si cu un aparat compact. Iei un aparat de 12 megapixeli si daca ai lumina destula s-ar putea sa si iasa ceva. Cu un buget rezonabil te poti dota cu aparatura buna. Problema este legata atat de aparatura, dar mai ales de fotograf. Momentele nu le poti repeta, pentru ca tu n-ai apasat la timp pe buton. Nu poti sa-i spui ofiterului de stare civila, preotului, etc. sa repete scena, pentru ca tie nu ti-a reusit fotografia. Fotografia de nunta, si in general surprinderea scenelor in miscare, e mai complicata decat fotografia de studio.

Acelas lucru e valabil si in domeniul video, una e sa faci un videoclip, la care repeti de o suta de ori pana iti iese si alta sa surprinzi totul in dinamica, din unghiul care trebuie, cu lumina care trebuie, etc. Apoi urmeaza prelucrarea, care e la fel de importanta atat la foto cat si la video. Legat de album acesta poate fi clasic sau digital. La ambele e foarte important ce pui in ele. Daca la albumul clasic e aproape obligatorie prelucrarea fotografiilor, la cel digital Photoshop-ul e chiar foarte important.

In concluzie nu e suficient sa apesi pe butonul unui aparat foto sau al unei camere video care functioneaza pe FULL AUTO, mai trebuie ceva. Mirii ar trebui sa se gandeasca la faptul ca s-ar putea sa fie o singura data in viata in aceasta postura, iar in cazul unui botez parintii ar trebui sa ia in considerare faptul ca acest moment e unic in viata si chiar daca acel copil in viitor si-ar schimba religia, tot unic ramane. Mai jos un exemplu de ce poate face Photoshop-ul in cazul unui peisaj, ar putea spune unii, nu tocmai potrivit cu momentul.

Foto 1.jpg (351 KB)Foto 2.jpg (423 KB)Foto 3.jpg (242 KB)

www.lamedia.cabanova.ro

Share on facebook

"Iti multumim pentru aprecierrea acestui articol."

Lasa un comentariu

*

Trimite o cerere catre toti furnizorii