E-nunti este pentru tine

  • Intrare Cont
  • Recuperare parola

Cvartet / Orchestra Amadeo-muzica de nunta

Descriere

IMG_8774.jpg (398 KB)Orchestra Amadeo este formata din muzicieni profesionisti, cu studii superioare de specialitate, solisti instrumentisti ai unor ansambluri muzicale de inalt nivel. Are in componenta sa:
Cvartet Clasic (Vioara / Flaut, Vioara, Viola, Violoncel), Taraf ( Tambal, Vioara, Saxofon, Orga, Acordeon, Contrabas, Nai), solisti de muzica populara, solisti de muzica usoara si DJ. Are in repertoriu cele mai frumoase piese din toate stilurile muzicale – de la Muzica Clasica, Cafe-Concert, Tango, Vals la muzica Dance, Latino, Jazz&Blues cat si repertoriu specific unei formatii de nunta – Folclor autentic romanesc sau muzica lautareasca. Orchestra Amadeo poate fi considerata orchestra ideala pentru un eveniment corporat (receptie, dineu) cat si pentru un eveniment privat oferind: muzica de nunta, botez, muzica de petrecere romaneasca.

Evenimentul sau nunta la care participa, devine in acelasi timp un spectacol de inalta tinuta artistic, dar si un prilej de petrecere, dans si voie buna.
Va oferim pachete ce cuprind lautari, taraf, cvartet cat si dansatori pentru:
receptii, inaugurari, intalniri de afaceri, simpozioane, seminarii, conferinte,
congrese, petreceri team building, bal, nunta si botez.

Amadeo Cvartet , formatia de nunta ( Taraf ), solistii de muzica usoara si solistii de muzica populara intr-un cuvant Orchestra Amadeo pot imbina sensibilitatea si echilibrul din muzica clasica cu vivacitatea si frumusetea FOLCLORULUI ROMANESC AUTENTIC.

Etichete : CvartetDjFormatie nuntaLautari la nuntaMuzica de nuntaSONORIZARETaraf

Share on facebook

"Iti multumim pentru aprecierrea acestui articol."

Lasa un comentariu

*

Trimite o cerere catre toti furnizorii