E-nunti este pentru tine

 • Intrare Cont
 • Recuperare parola

Crinolina si Jupoane

(16 votes, average: 3.63 out of 10)
10,576 vizite
3 Comentarii

Volum, volum, cat mai infoiat! Totul pentru a iesi cat mai mult in evidenta si a impresiona. Pentru a da un volum rochii tale de mireasa trebuie sa folosesti crinolina combinata cu jupoanele. Crinolina are mai multe cercuri, chiar si 7, acestea fiind ascunse de jupoane. Tu esti cea care alege numarul de cercuri (de la 1 la 7), dar ai grija ca rochia trebuie croita intr-un anumit fel pentru a-i putea atasa 7 cercuri.

Fiecare mireasa alege, in functie de preferinta, crinolina si jupoane. Daca vrea o rochie de printesa atunci va trebui sa foloseasca crinolina, iar jupoanele au rolul de a ascunde cercurile crinolinei si a da un aspect placut rochiei. Crinolina este putin mai incomoda atunci cand vrei sa te asezi in rest, rochia se va aranja perfect pe ea. Dar rochiile simple de mireasa, fara crinoline, au inceput sa fie “la mare” cautare printre mirese.

Share on facebook

"Iti multumim pentru aprecierrea acestui articol."

Lasa un comentariu

*

3 comentarii

 • Data: 27 Septembrie 2012

  va rog sa ma ajutati in rezolvarea unei probleme! Doresc ca rochia de mireasa pe care am facut-o sa stea ondulata in partea de jos la terminatie.Croitoreasa mi-a spus ca trebuie sa coasa o banta lata de 3-4 cm din plasa (ca un tulle intarit) dar nu stiu de unde sa cumpar si nici cum se numeste

 • adina vulc
  Data: 28 Aprilie 2010

  ma intereseaza va rog un jupon daca sunt de vanzare cel din imaginea 4 de pe site ce preturi au si daca ma puteti ajuta eu va trimit si o poza cu rochia mea vreau sa port doar juponul fara crinolina dar nu stiu daca merge.va multumesc

  • Data: 29 Aprilie 2010

   Din pacate aceste poze sunt doar cu scop demonstrativ. Va recomandam sa contactati firmele prezente in portalul nostru care comercializeaza astfel de produse.

Trimite o cerere catre toti furnizorii