E-nunti este pentru tine

 • Intrare Cont
 • Recuperare parola

Accesorii nunta

(15 votes, average: 4.13 out of 10)
6,021 vizite
2 Comentarii

Intr-o anumita perioada de timp a bunicilor noastre probabil, moda se caracteriza prin simplitate, iar singurele accesorii tolerate erau cerceii, florile din par, inelele si buchetul. Dar toate in acelasi ton, fara note discordante si fara a fi vulgare. Simplu si natural!
Apoi, formele au evoluat: bijuterii, saculeti de diferite marimi, tot felul de accesorii din jurul rochiei, plicuri, posete, umbrelute si alte brizbituri.

Înainte de a începe selectarea accesoriilor, trebuie sa solicitati sfatul celor de la magazin sau a creatorului care a facut rochia, pentru a evita supraincarcarile sau nepotrivirile.
Accesoriile nu se aleg inaintea rochiei! Nu faceti prostia sa le luati inainte pentru ca nu se stie niciodata ce rochie veti gasi.

Share on facebook

"Iti multumim pentru aprecierrea acestui articol."

Lasa un comentariu

*

2 comentarii

 • Laurentiu
  Data: 22 Aprilie 2010

  Buna ziua.
  Sunt interesat pentru inchirierea de accesorii pentru nunta mea care va avea loc pe data de 23 mai.
  Aproximativ 10 boluri, 10 vaze, 2 vaze inalte si cam 12 postamente din fier forjat. As vrea sa le inchiriez daca se poate.
  Multumesc

  • Data: 22 Aprilie 2010

   Va rugam sa contactati firmele care se ocupa direct de asa ceva. Si sunt destule pe website, cu siguranta o sa gasiti pe cineva sa va ajute.

Trimite o cerere catre toti furnizorii