E-nunti este pentru tine

  • Intrare Cont
  • Recuperare parola

Servicii complete filmari nunti foto

Descriere

wallpaper entertainment.jpg (59 KB)Fara indoiala ca va doriti ca cele mai importante momente ale nuntii dvs. sa fie imortalizate intr-o maniera moderna si, in acelasi timp, durabila. Venim in intampinarea asteptarilor dvs. prin a filma si fotografia discret si strategic cadrele cheie ale nuntii sau evenimentului.
Datorita dotarilor de care noi dispunem, toti invitatii participanti la nunta se vor bucura de relaxare in timpul filmarii evenimentului fara a fi deranjati de luminile orbitoare.
Montajul este special conceput in asa fel incat mirele si mireasa se vor imagina pentru o zi ca fiind protagonistii unui emotionant film de dragoste.
Alegem decoruri speciale, vii, care sa anime intreaga atmosfera. Ceea ce conteaza este faptul ca dvs. veti primi un material prelucrat cu grija intr-un stil profesional.
Noi prelucram in studio tot ceea ce a fost inregistrat utilizand modalitati proprii si originale pentru ca mirii sa retraiasca cu aceeasi intensitate momentul unic ori de cate ori vor viziona filmarea nuntii sau fotografiile.
Tinta noastra este de a va reaprinde emotia, de a va privi cu aceeasi dragoste unul pe celalalt asa cum era in ziua cand v-ati unit destinele.
Contributia dvs. la reusita unor fotografii de nunta ireprosabile este foarte importanta, de aceea va suntem permanent alaturi pentru ca nimic sa nu dea gres.
Experienta in domeniu ne determina sa punem pasiune pentru ca DVD-ul si albumul foto pe care il inmanam clientului nostru sa nu fie privit ca o banalitate tehnica,ci va fi ceva plin de viata .

http://www.youtube.com/watch?v=gyzLOh_IZiI&feature=player_embedded
http://www.youtube.com/watch?v=rcRWkyTZtQA
http://www.youtube.com/watch?v=BxsUYzvsW_w&feature=related

IMGP1957-1.JPG (277 KB)100_0825-1.JPG (66 KB)IMGP1996-1.JPG (169 KB)IMGP1971.JPG (186 KB)IMGP1979.JPG (220 KB)IMGP1994.JPG (202 KB)

Etichete : DjEvenimenteFilmariFotoLautariNuntiVideo

Share on facebook

"Iti multumim pentru aprecierrea acestui articol."

Lasa un comentariu

*

Trimite o cerere catre toti furnizorii