E-nunti este pentru tine

  • Intrare Cont
  • Recuperare parola

Salonul de infrumusetare pentru nunti

Descriere

Din aceasta luna, fiisuperba.ro, salonul de infrumusetare care vine la tine acasa, isi extinde paleta cu mai multe servicii. In primul rand, echipa fiisuperba.ro lanseaza pachetele de abonamente, datorita cererii tot mai mari venite din partea doamnelor foarte ocupate care doresc sa aiba parte de serviciile de infrumusetare la domiciliu.

Exista doua tipuri de abonamente. Primul, abonamentul „Standard”, contine doua machiaje de seara, patru manichiuri si pedichiuri, patru coafuri speciale, un tuns, iar consultanta pentru ingrijirea parului este gratuita. Acest pachet costa 550 lei/luna. Al doilea se adreseaza persoanelor care isi doresc sa fie rasfatate mai mult. Prin urmare, abonamentul “Premium” cuprinde un machiaj de seara si un machiaj pentru eveniment special, doua manichiuri si pedichiuri simple si doua SPA, patru coafuri speciale, un tuns, iar consultanta pentru ingrijirea parului este gratuita. Abonamentul “Premium” are un pret de 650 lei/luna.Persoanele care au abonamente pot beneficia de un pret redus la vopsirea parului pornind de la numai 100 lei, oricand au nevoie de acest serviciu.

Tot incepand din luna octombrie, salonul de infrumusetare se deplaseaza si la domiciliul barbatilor care au nevoie de un styling profesionist. Oferta pentru barbati include spalat, tuns, masaj capilar si styling.

Asta nu e tot. Deoarece se apropie balurile bobocilor, compania propune o oferta speciala pentru studente. Tinerele pot alege unul din cele trei pachete pentru a fi superbe in ziua balului:

Pachet Simplu (manichiura, pedichiura, machiaj de seara si coafat special) la un pret de 170 lei Pachet Premium (manichiura, pedichiura, machiaj eveniment special, gene false simple si coafat special) la un pret de 230 lei Pachet Gold (manichiura, pedichiura, machiaj eveniment special complex, gene false fantezie si coafat special) la un pret de 320 lei.

“Suntem deschisi catre aproape orice tip de parteneriat, de aceea sunt si cateva cluburi, cum ar fi spre exemplu The Vault, cu care lucram, iar in weekend-uri, cand au seri tematice, echipa fiisuperba.ro le poate asigura fetelor care vor sa fie aranjate machiaje speciale si coafuri pe masura. Pentru perioada urmatoare ne asteptam la o crestere a comenzilor datorita lansarii ofertei de abonamente si a pachetelor de reduceri, dar si datorita Halloween-ului. Serviiciile noastre sunt ideale pentru evenimente speciale, seri tematice, nunti – in acest sens am incheiat parteneriate cu mai multe site-uri cu tematica nuntilor si a evenimentelor importante din viata fiecaruia -, botezuri si nu numai”, a declarat Florin Barbuta, director de marketing si PR al Fiisuperba.ro.

FiiSuperba.ro – SALONUL VINE LA TINE ACASA!

Date de cotact:

0743 470 9180767 139 458021 22 30 122email: office@fiisuperba.roID Yahoo Messenger: fiisuperbaFacebook: Fii Superba

Etichete : ComunicatGinereHairstyleInfrumusetareMake upMIREASASalon

Share on facebook

"Iti multumim pentru aprecierrea acestui articol."

Lasa un comentariu

*

Trimite o cerere catre toti furnizorii