E-nunti este pentru tine

  • Intrare Cont
  • Recuperare parola

Fotograf Botez

Descriere

Primul botez cunoscut si despre care s-a scris in Noul Testament este botezul lui Ioan. Ioan a primit numele de Botezatorul deoarece boteza oamenii. Botezul se facea in apa Iordanului si presupunea marturisirea pacatelor si o pocainta interioara pentru iertarea lor.

Aceasta zi mai poarta denumirea de crestinare si poate este cea mai importanta zi de la venirea celui mic pe lume, este ziua in care ursitoarele ii vor ura tot ce este mai bun, de aceea nu trebuie sa renuntati la fotografierea ei.

De ce sa alegeti un fotograf de botez?

Botezul este unic, fiecare moment din timpul slujbei este irepetabil si fiecare fotografie realizata va fi cu atat mai valoroasa pentru voi.

Sa alegi serviciile unui fotograf pentru botezul bebelusului tau nu inseamna un moft, peste ani iti vei aminti cu drag privind albumul cu poze sau filmarea.

De ce sa alegeti doi fotografi de botez?

Alegerea unui fotograf de botez este importanta deoarece personalitatea fiecaruia se reflecta in fotografiile realizate. Daca aveti posibilitatea va recomandam sa alegeti doi fotografi, deoarece fiecare om are un punct de vedere, un stil pe care il abordeaza si mai ales un alt unghi din care va surprinde o imagine unica.

De ce sa alegeti fotograf botez .ro?

Pentru ca realizam fotografii si filmari de neuitat la botez la tarife accesibile tuturor. Si pentru ca ne place ceea ce facem.

Va invitam sa vizionati cateva montaje video full HD si poze de la botezurile la care am participat ca fotografi si cameramani pe site-ul http://www.fotografbotez.ro !

Adresa: Sect 5

Etichete : Fotograf botezFotografi botezFotografie botezFotografii botezPoze botez

Share on facebook

"Iti multumim pentru aprecierrea acestui articol."

Lasa un comentariu

*

Trimite o cerere catre toti furnizorii