E-nunti este pentru tine

  • Intrare Cont
  • Recuperare parola

Site – fotografii, filmari Iasi

Descriere

Stim ca fiecare eveniment este atat deosebit cat si distinct, de aceea vom realiza totul in asa fel incat, amintirea acelui moment, sa va poarte din nou usor, spre acele clipe intens traite de dumneavoastra, intr-o maniera cu totul si cu totul unica.
Suntem prezenti acolo si atunci cand dumneavoastra ne permiteti, folosind in demersul nostru echipamente profesionale pentru filmari si fotografii.
Permiteti-ne sa fim regizori, scenografi, cameramani, fotografi de-a lungul acestor evenimente. Dumneavoastra nu trebuie decat sa fiti personajele principale si noi vom surprinde cu abilitate toate momentele cheie, fara a incomoda bunul mers al evenimentului.
Echipamentul folosit este de ultima generatie pentru fotografii profesionale si inregistrari video deosebite .
EXPERIENTA si FLEXIBILITATEA, SERIOZITATEA si RESPECTUL cu care tratam fiecare client in parte, PROFESIONALISMUL de care dam dovada, ne recomanda ca fiind o alegere perfecta atunci cand va ganditi sa pastrati vii amintirle de la evenimentele foarte importante din viata dumneavoastra cum ar fi: nunta, botezul, aniversari onomastice, diverse ocazii speciale etc.

Adresa: Iasi

Etichete : Filmare iasiFilmari nunti iasiFoto video iasiFotografii Iasi

Share on facebook

"Iti multumim pentru aprecierrea acestui articol."

Lasa un comentariu

*

Trimite o cerere catre toti furnizorii