E-nunti este pentru tine

  • Intrare Cont
  • Recuperare parola

Agentia N-trance Wedding

Descriere

N-trance Wedding este o agentie full service, specializata in creare si organizare de evenimente private (nunti, botezuri, petreceri, aniversari).
Cu o bogata experienta profesionala, agentia noastra va ofera o gama larga de servicii, de la consultanta, creatie, logistica, pana la locatii de evenimente, catering, aranjamente florale, decoratiuni, sonorizari, DJ si formatii/band-uri live, lumini si efecte speciale, filmari si fotografii, chiar si karaoke.
Obiectivul nostru este reusita evenimentului Dumneavoastra!

Experienta in…
Fie ca este vorba despre o nunta sau o petrecere, agentia noastra abordeaza fiecare eveniment cu maxima seriozitate si creativitate. Va propunem o gama variata de servicii, accesorii nunta si decoratiuni nunta care vor da un plus de eleganta evenimentelor importante din viata Dumneavoastra.

Decoratiuni…
Specialistii nostri vor fi incantati sa va sfatuiasca care sunt serviciile potrivite pentru evenimentul Dumneavostra, fie ca vorbim despre decoratiuni si aranjamente florale, buchete si lumanari de cununie, huse si esarfe de scaune, cocarde si marturii, fantani de ciocolata, sampanie si artificii.

Solutii tehnice….
Calitatea serviciilor oferite de N-trance Wedding este garantata prin echipamentele profesionale proprii dedicate si prin echipa de consultanti si operatori specializati in sonorizari (DJ/MC) si formatii live, lumini si efecte speciale sau filmari profesionale si fotografi.
Fie ca planificati un eveniment memorabil, fie ca organizati o petrecere, vom veni in sprijinul Dumneavoastra oferindu-va solutii pentru orice tip de eveniment, fie nunta, botez, petrecere privata sau petrecere pentru copii.
Fie ca ne referim la muzica live sau Disk Jokey, echipa noastra va asigura totul de la scena si ring de dans pana la formatie sau DJ nunta. Jocul de lumini va conferii un cadru dinamic si surprinzator.
Agentia noastra va pune la dispozitie urmatoarele echipamente de lumini, jocuri de lumini si efecte: lasere 3D, scannere, moving head-uri, proiectoare tip pari, blacklight, masini de bule si masini de fum.

Filmari profesionale
In functie de dorintele voastre se pot realiza clipuri de prezentare cu povestea de dragoste a cuplului (cu fotografii din copilarie pana la momentul actual), videoclip nunta (un montaj artistic complex, montajul video al tuturor momentelor importante din eveniment), CD-uri si DVD-uri personalizate, si orice altceva v-ati mai dori in materie de filmari, fotografii si montaje pentru evenimentul Dumneavoastra.

Fotografi nunta
Frumusetea unei nunti ? Toate sunt diferite. Un fotograf profesionist va surprinde momentele importante ale evenimentului Dumneavoastra…
Vom crea “povestea nuntii” imbinand stilurile fotografice si calitatea fotografiilor pentru a releva toate momentele importante, atat cele de care va amintiti, precum si cele de care nu va amintiti.

Contact:
N-Trance Media
Strada Toamnei, Nr. 125, Sector 2, Bucuresti
E-mail: nunta.petrecere@yahoo.com/office@ntrance.ro

Adresa: Strada Amiral Ion Murgescu, Nr. 6, Sector 2, Bucuresti

Etichete :

Share on facebook

"Iti multumim pentru aprecierrea acestui articol."

Lasa un comentariu

*

Trimite o cerere catre toti furnizorii